Tudástár

2017. 09. Resideo Tudástár - CO vészjelzők

Ugrás a tetejére

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a fűtési szezon beköszöntével ismét megsokszorozódhat a szén-monoxid mérgezés kockázata, ezért összegyűjtöttünk néhány jó tanácsot, hogyan teheti az idei fűtési időszakot még biztonságosabbá.

2017. 08. Resideo Tudástár - Smile Connect rendszer

Ugrás a tetejére

Ismertetjük a Smile kazánházi szabályozó termékcsaládunk legújabb fejlesztését, a Smile Connect rendszert, amely a kazánházi szabályozáson túlmutatva lehetőséget ad a fogyasztói oldal rendszerelemeinek közvetlen szabályozására is.

2017. 06. Resideo Tudástár - T6580 és T6590 fan-coil termosztátok

Ugrás a tetejére

Bemutatjuk két népszerű termékünket, a T6580 és T6590 fan-coil termosztátokat, amelyek sok tulajdonságban hasonlítanak, viszont van közöttük néhány különbség.

2017. 06. Resideo Tudástár - Ivóvizes szűrők

Ugrás a tetejére

Hírlevelünkben rövid áttekintést adunk a leggyakrabban használt Honeywell Home vízszűrőkről. Összefoglaljuk, melyik vízszűrő milyen paraméterekkel, tulajdonságokkal rendelkezik és milyen típusú alkalmazásra megfelelő.

2017. 06. Resideo Tudástár - CO-vészjelzők nyáron

Ugrás a tetejére

Nyílt égésterű gázüzemű berendezéseink fűtési szezonon kívül is kockázatot jelentenek, ezért legalább havonta győzödjünk meg a szén-monoxid vészjelzők és a gázüzemű berendezések megfelelő működéséről.

2017. 04. Resideo Tudástár - Szelepek és motorok - zónaszelepek

Ugrás a tetejére

A Resideo Kft. magyarországi gyárában, Nagykanizsán gyártott VC típusú univerzális szelepek nyomáskiegyenlített kialakításúak, alkalmasak fűtési és hűtési körök nyitására/zárására, vagy szabályozására.

2016. 04. Resideo Tudástár - Statikus szabályozás

Ugrás a tetejére

A fűtési és hűtési hálózatok gazdaságos üzemeltetésének elengedhetetlen feltétele a megfelelő hidraulikus beszabályozás, ebben segítenek a strangszabályozó szelepek. Ismerje meg tudástárunkból a Honeywell Home statikus strangszabályozási megoldásait.

2016. 03. Resideo Tudástár - TechCON tervezői szoftver

Ugrás a tetejére

A TechCON épületgépészeti tervezői szoftver bemutatását olvashatja Tudástár anyagunkban. A szoftver támogatása cégünk által 2018 év végével megszűnt, jelenleg nem elérhető.

2016. 02. Resideo Tudástár - evohome rendszer

Ugrás a tetejére

A Honeywell Home evohome rendszer ideális megoldást biztosít a fűtési hőmérséklet szabályozására különböző rendeltetésű épületekben. Leggyakoribb alkalmazási területek: lakások, családi házak, társasházak, üzlethelyiségek, közületek, vagy bármely, több zónára osztható kisebb és közepes épületek.

2015. 12. Resideo Tudástár - Ivóvíz tervezési követelmények

Ugrás a tetejére

Tudástárunkban a Honeywell Home ajánlása szerepel az ivóvízzel érintkező épületgépészeti építési termékek tervezési követelményeiről.

2015. 11. Resideo Tudástár - Ivóvíz visszafolyásgátlók

Ugrás a tetejére

Tudástárunkban a vízellátó rendszerek szennyezés elleni védelméről és az MSZ1717 szabványról olvashat.

2015. 09. Resideo Tudástár - ErP rendeletek

Ugrás a tetejére

Erp tudástárunkban az Európai Unió energiahatékonysági rendeletének rövid áttekintését és a Honeywell Home szabályozók pontos besorolását találja.