Hírlevél

2017. I. Resideo Hírlevél - BA295D rendszertöltő armatúra

Ugrás a tetejére

A BA295D típusú nyomáscsökkentővel egybeépített visszafolyásgátló az MSZ EN 1717 szabvány szerinti 1-es, 2-es, 3-as, 4-es kategóriájú folyadékok esetén használható. Az ivóvíz hálózatot a beépített visszafolyásgátló védi az esetleges visszanyomások és visszaszivárgások ellen, míg a nyomáscsökkentőn egyszerűen beállítható a kívánt kilépő oldali nyomás értéke, amely a nyomásmérőn ellenőrizhető. A készülék segítségével akár egy személy is gyorsan és szakszerűen feltöltheti és légtelenítheti egyszerre a zárt fűtési/hűtési rendszereket.

2016. II. Resideo Hírlevél - F78TS ivóvíz finomszűrő

Ugrás a tetejére

Az F78TS karimás visszamosatható szűrők, nagy vízfogyasztású alkalmazásokra lettek tervezve, úgymint nagy lakóépületek központi ivóvíz szűrésére, valamint egyéb közületi, ipari alkalmazásokra.

2015. II. Resideo Hírlevél - Hőmérséklet érzékelők

Ugrás a tetejére

Jól ismert hőmérséklet érzékelő termékcsaládunk megújult:AF20, VF20T, VF20A hőmérséklet érzékelőink új rendelési számon érhetők el, a régi cikkszámok megszűnnek.

2015. III. Resideo Hírlevél - D15S ivóvíz nyomásszabályozó

Ugrás a tetejére

A D15S nyomásszabályzó szelepek védik a lakóépület vízhálózatát a szolgáltatói nyomásingadozásoktól, illetve a magas nyomással szemben.

2015. IV. Resideo Hírlevél - MHF49 mágneses szűrő

Ugrás a tetejére

Az MHF49 mágneses szűrő kiszűri a különböző szennyező anyagokat (iszap, homok, rozsda, egyéb fém részecskéket), amelyek fűtési rendszerek üzemeltetése során keletkeznek.